BILDHÄLSNINGAR

Sigge
29 maj

Basilika
29 maj
Tosca
6 juni


Hej igen gammelmatte!
Nu har jag följt med matte på min första skogspromenad! Eftersom det regnade, och jag helst inte vill gå ut då, tyckte matte det var en god ide´. Härligt att få komma ut i skogen en liten runda, och jag gick hur fint som helst i koppel! En kotte fick följa med oss hem. Nu är det skönt med förmiddagsvila i buren.
Igår var vi på Nationaldagsfirande vid en hembygdsgård. Så tokigt att man faktiskt inte kan hälsa på ALLA människor, fast jag ville tro det till att börja med!
Där var fler hundar också, men alla var kopplade och tillsammans med sina hussar och mattar.
  Det var roligt att komma hem till Åkarp igen igår kväll! Jag fick åka i buren hem i bagageutrymmet för första gången. Jag protesterade först när både matte och husse satt så långt bort, ända i framsätet! Matte förstod det, och satte sig lite närmare mig, i baksätet istället, och då kände jag mig lugn och trygg igen. Igår kväll somnade jag i min bur, som matte och husse nu flyttat ut i hallen alldeles utanför sovrummet. Det var ok, men först tyckte de att jag kunde sov i buren när den stod kvar på sin “dagplats” i hallen mellan kök och TV-rummet. Det tyckte jag var på tok för långt bort från min flock, så vi gjorde en kompromiss som jag nu tycker är ok.
På fredag ska jag till veterinären och få mina vaccinationer. Matte har lovat att klippa klorna innan.
Snart blir det fika, och då har matte lovat mig ett nytt märgben idag!
Puss från Tosca till alla i flocken! r